Pagini

mai 04, 2010

Care este modelul tau?


Incepand din aceasta luna poti gasi in Romania benzile adezive din hartie de orez washi, pe care le aducem direct din Japonia.

Benzile noastre sunt diferite la fel cum suntem si noi, au diferite culori, marimi, modele. De asemenea, se aplica pe orice fel de suprafata iar atunci cand te decizi ca vrei sa dai jos un model ca sa-l inlocuiesti cu altul banda se dezlipeste cu usurinta fara sa lase nicio urma!
Poti scrie mesaje de dragoste pe ele, nume de dulceturi si cam tot ce-ti trece prin cap…cu orice fel de pix sau creion. Daca te apuca dintr-o data sa-ti lipesti pe strada putina banda washi pe telefon, stai linistit! Nu ai nevoie de foarfeca! Se rupe simplu si frumos.

Benzile colorate care se muleaza pe orice sunt ideale pentru impachetat colete cu personalitate, inveselit plicuri cu scrisori pentru cei dragi, pentru lipit anunturi, etichete, decoratiuni, pentru sticle goale si anoste in care te decizi brusc sa pui flori, invelit rame de fotografii si chiar pentru tablouri pline de inspiratie pe care le creezi cu cei mici.


Daca nu ne crezi iti spunem ce am facut noi prima data cand am pus ochii pe benzile din hartie de orez:
Cu pachetul de cinci benzi colorate si decorate in cel mai simpatic mod poti sa-ti decorezi laptopul anost, asa cum a facut Oana!

Cu benzile din cutia de sase deco poti sa-ti ornezi telefonul gri si trist, asa cum a facut Meme, iar cu pachetul de doua benzi colorate poti sa faci felicitari pentru ziua copilului sau Craciun, asa cum a facut Mer.

Stai! Pana si Adi a facut ceva! Si-a decorat oglinda retrovizoare de la masina cu cea mai frumoasa banda silver… acum este foarte cool fata de cum arata cu scotch-ul banal transparent!

Idei sunt nelimitate… benzi sa ai!

Te asteptam pe www.rainbowbag.ro sa-ti alegi modelul care ti se potriveste.


3 comentarii:

Anonim spunea...

PFfffuai! sunt adorabile! toate :X I'm in love!

Anonim spunea...

am scris despre minunatele benzi cu lipici :)

http://www.misshappy.ro/2010/05/28/ideas/cine-ar-fi-crezut/

Benzi Adezive Decorative spunea...

Buna,
Ne bucuram ca-ti plac benzile noastre si-ti multumim pentru postare. Te mai asteptam pe la noi:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...